Raportați o încălcare – Invest Credit

Raportați o încălcare


Despre compania noastră

Raportați o încălcare

  Stimate client,
  Vă mulțumim pentru că ați ales serviciile OCN „Invest-Credit” SRL.
  Totodată, apreciem punctul dumneavoastră de vedere și vă asigurăm că feedback-ul primit de la clienți este foarte important pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre.
  În cazul în care, în relația dumneavoastră cu OCN „Invest-Credit” SRL a existat o situație care v-a generat o nemulțumire, sau aveți o sugestie, vă asigurăm că vom prelua mesajul dumneavoastră și vom depune eforturi în a remedia deficiențele pe care ni le semnalați.
  Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor este Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78, tel: 022 51 51 51.

  Mesajele sunt gestionate și analizate în conformitate cu respectarea cerințelor de confidențialitate.
  OCN,,Invest-Credit,,SRL va lua în considerare pentru analiză sesizările/sugestiile care sunt completate în mod corect, conțin toate informațiile necesare și au un limbaj adecvat. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu răspunde sesizărilor fără Nume, Prenume și Datele de contact ale autorului.
  Confirm că am citit, am înțeles și sunt de acord cu politica de confidențialitate.
  Dacă nu doriți ca datele Dvs. să fie prelucrate de către Invest Credit, vă rugăm să evitați completarea formularului de contact de mai sus.

  Trimite cerere

  Calculator