Termenii de utilizare

About our company

Our Privacy

  • Toate produsele și serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru Organizația de Creditare Nebancară S.R.L. și sunt proprietatea ei exclusivă. De asemenea, OCN “Invest-Credit” SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală privind marca comercială, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.
  • OCN “Invest-Credit” SRL depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, OCN “Invest-Credit” SRL nu este și nu va fi legal responsabil sub nici o formă pentru nici o inexactitate ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site. Pentru a afla informații mai detaliate despre produsele și serviciile OCN “Invest-Credit” SRL, asupra condițiilor contractuale, costurilor, tarifelor și comisioanelor aferente, puteți contacta orice reprezentant al OCN “Invest-Credit” SRL în una din subdiviziunile noastre, precum și sunînd la 022 927772 sau 068969992.
  • Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente în site sunt protejate de legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, și sunt proprietatea OCN “Invest-Credit” SRL.
  • Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu este o ofertă finală de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o ofertă de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs.
  • Este interzisă reproducerea, copierea, multiplicarea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al OCN “Invest-Credit” SRL. Excepție la această regulă fiind distribuirea pe rețele de socializare a materialelor de pe site, sau preluarea de informații de pe site cu indicarea link-ului către sursă.
  • Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site, este interzisă, iar în caz contrar OCN “Invest-Credit” SRL își rezervă dreptul de a se adresa instanțelor de judecată competente pentru repararea prejudiciilor.
  • Orice persoană care viziteaza site-ul www.investcredit.md și care ofera date sau informații cu caracter personal, își manifestă acordul în mod expres și incontestabil pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către OCN “Invest-Credit” SRL în vederea efectuării de studii de piață sau transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; realizării de către OCN “Invest-Credit” SRL a operațiunilor de recrutare de personal; soluționarea de către OCN “Invest-Credit” SRL a cererilor, întrebărilor, petițiilor și reclamațiilor adresate Societății.

sda

Trimite cerere

Calculator