Invest Credit, către antreprenori: Nu banii mișcă afacerile, ci voi – Invest Credit

Invest Credit Club


Invest Credit, către antreprenori: Nu banii mișcă afacerile, ci voi

Invest Credit, către antreprenori: Nu banii mișcă afacerile, ci voi

Tu – meșter ești un covor tradițional moldovenesc, iar țara noastră mai ia o mențiune în străinătate pentru asta. Tu – deschizi 10 locuri noi de muncă într-un sătuc de la nordul țării, iar familiile rămân unite, fără a fi nevoie să plece peste hotare la muncă grea. Tu – coci o pâine frumos rumenită, ca de pe vatra bunicii și faci ca tot raionul să se mândrească cu așa o brutărie. Tu – chiar de ești mic – pentru noi ești mare.

Dragă agricultor, brutar, șef de gospodărie, meșter popular, fermier, antreprenor mic sau mijlociu – îți mulțumim pentru tot ceea ce faci. Pentru că ești transparent și impozitele plătite de tine ajung să formeze bugetul țării în care trăim. Așa, cu bune și cu rele. Pentru că datorită ție tot mai mulți oameni aleg să rămână acasă și să muncească cinstit pentru existența lor. 

Știm cine ești și cât de greu îți este. Ai toată admirația și susținerea noastră. 

Și află că noi, cei de la Invest Credit, am făcut o promisiune: vom susține cu orice preț activitatea afacerilor mici și mijlocii. Te vom susține pe tine. Oferind cele mai bune condiții de creditare în perioada aceasta dificilă. Acum ai dobândă 0% pentru primele 3 luni de creditare, cu o perioadă de grație și un program flexibil de rambursare. Atât pentru clienții existenți cât și pentru cei noi veniți. 

Mai mult decât atât: suntem ochi și urechi la problemele și dificultățile pe care le întâmpini și suntem gata să-ți oferim vacanțe la programul de  plăți,  sau să renegociem alte restructurări, ba chiar suntem gata să-ți oferim și refinanțări dacă ai nevoie.

Optăm mereu pentru o abordare individuală,  pentru că știm cât de greu îți este, mai ales în acest an. Mai greu ca niciodată. Ai avut de suferit în urma pandemiei. Pentru o vreme, din motive de securitate, ți-au fost oprite multe tipuri de activități: producere, comercializare etc. Iar seceta din acest an a fost o altă lovitură sub centură, care a venit să stoarcă ultima picătură de răbdare din bieții noștri agricultori. Însă mesajul nostru este: nu dispera și nu renunța. Suntem aici ca să te susținem. La fel cum am susținut visurile și afacerile clienților noștri. Ține minte: NU BANII MIȘCĂ AFACEREA, CI TU!

Faceți cunoștință cu unii dintre ce mai ambițioși antreprenori și clienți Invest Credit: 

Parascovia, proprietară de brutărie  

Dacă dorești să afli mai mult despre noi, ne poți vizita pagina de Facebook sau site-ul nostru Invest Credit.


We are here to help your business Call to discuss your Solution

Trimite cerere

Calculator