Invest-Credit deschide un nou sediu la Bălți – Invest Credit

Invest Credit Club


Invest-Credit deschide un nou sediu la Bălți

Invest-Credit deschide un nou sediu la Bălți

Noul sediu este situat la adresa: str. Ștefan cel Mare, 76, etaj 2.

Organizația creditară nebancară „Invest-Credit” anunță o nouă etapă în dezvoltarea companiei și primul pas a fost deschiderea unui nou oficiu în Bălți. Deschiderea noului oficiu este rezultatul creșterii calitative și cantitative înregistrate pe parcursul anului 2020.

Oficiul spațios va oferi condiții mai confortabile, care îndeplinesc standardele internaționale de deservire a clienților de înaltă calitate.

Echipa din Bălți lucrează de luni până vineri de la 8:00 la 18:00 fără pauză. Astfel, persoanele cu program de lucru fix pot beneficia de împrumuturi favorabile și servicii de calitate în pauza de masă sau după ora 17:00.

La marea deschidere, alături de conducerea companiei și conducerea noului oficiu, au fost parteneri și clienți ai Invest-Credit, precum și persoane cu care compania are relații strânse de prietenie.

Șefa filialei Bălți, Mariana Gulca, a confirmat că fiecare dintre clienți devine de fapt partener și prieten al companiei: „Lucrăm pentru atingerea unui obiectiv comun, astfel încât investițiile să contribuie la dezvoltarea afacerilor, la crearea de noi locuri de muncă și crearea condițiilor favorabile pentru cât mai multe familii în Moldova.”

Noul oficiu din Bălți este realizat în conformitate cu noul brand „Invest-Credit”, care se concentrează în primul rând pe satisfacerea nevoilor clienților, angajaților și partenerilor. În viitorul apropiat, este planificată deschiderea oficiilor similare în zonele populate din țară.

„Îmi place foarte mult noul oficiu și faptul că sunt mai mulți profesioniști în echipa „Invest-Credit”. Este extrem de important pentru un antreprenor să aibă parteneri de încredere, capabili să înțeleagă situația și să găsească rapid o soluție potrivită. Doresc succes echipei, companiei și clienților acestora”, a spus Nicolae Levșin, client Invest-Credit.

Directorul executiv al companiei Invest-Credit Ghenadie Russu a precizat că compania demonstrează o tendință pozitivă în ceea ce privește indicatorii cheie. „În perioada pandemiei de coronavirus, compania a reușit să își dubleze calitativ portofoliul de credite. Valoarea medie a creditelor acordate a crescut cu 40%. Aceste rezultate au fost posibile de nevoile reale, curajul și dorința clienților de a-și dezvolta afacerea. Noi, cu ajutorul partenerilor noștri, am contribuit pe deplin la furnizarea de asistență pentru clienți.

În plus, orientarea către clienți a Invest-Credit a ajutat la atragerea de noi parteneri financiari internaționali și la creșterea fondurilor strânse de la partenerii existenți, pe care îi numim de mult timp prieteni.”

Invest-Credit este o organizație creditară nebancară care și-a început activitatea în 2005. În acești ani, compania a respectat cu strictețe unul dintre principiile sale principale – creditarea responsabilă. „Invest-Credit” s-a asigurat întotdeauna că fiecare împrumut propus aduce beneficii clienților, ajută la dezvoltarea și extinderea afacerilor, precum și la îmbunătățirea condițiilor de viață.

Gheorghe Luchian, șeful departamentului de afaceri, a menționat: „Pe lângă clienți, Invest-Credit investește activ în angajați, construind relații strânse cu partenerii și creditorii. Rețeta noastră pentru succes constă în a ne trăi zilnic valorile pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții fiecărei persoane care interacționează cu noi.”.

 


We are here to help your business Call to discuss your Solution

Trimite cerere

Calculator