DE CRĂCIUN – FII MAI BUN – Invest Credit

Invest Credit Club


DE CRĂCIUN – FII MAI BUN

DE CRĂCIUN – FII MAI BUN

Ce poate fi mai minunat decât să vezi fericirea în ochii celor care de mult nu au mai avut aceste emoții?

An de an #EchipaInvestCredit împreună cu partenerii noștri, clientii și Asociația Creștină de Caritate „BETHANIA” aduce magia sărbătorilor oamenilor care cu adevărat au nevoie de susținere materială, și emoțională!

#InvestCredit lansează campania de binefacere „DE CRĂCIUN – FII MAI BUN!”

Cu această ocazie, invităm toți doritorii de a participa să se alăture nouă și împreună să aducem magia Crăciunului pentru cei 100 de bătrâni din satul Costești, r-nul Ialoveni.
Ei tot au dreptul să fie fericiți de sărbători, să simtă ca nu sunt uitați! Noi avem misiunea de a le aduce căldură în suflet cu careva produse alimentare de primă necesitate, produse de igienă și voie bună!
Dacă și TU vrei „DE CRĂCIUN SĂ FII MAI BUN!” sună la numărul de telefon +373 68016205 și noi vă dăm detalii de participare.

Vrem să împărtășim cu voi o parte din momentele de caritate, lăsăm aici câteva poze cu actul de caritate din satul Corlateni, unde școlarii au primit câte ceva din cele necesare pentru studii.

Cât de importantă este sărbătoarea sfintelui Paști pentru bătrâni, atât de importante sunt pentru noi emoțiile lor la primirea micului ajutor – satele Făleștii Noi și Egorovca din raionul Fălești.

 

 


We are here to help your business Call to discuss your Solution

Trimite cerere

Calculator