Misiunea și valorile

Misiunea Invest-Credit

Oferirea serviciilor financiare de calitate cu angajament pentru excelență și integritate, care să producă o schimbare în bine în viața clienților noștri.”

Invest-Credit este o instituție de microfinanțare, ce oferă antreprenorilor servicii de creditare și instruire pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor micro și mici.

În primul rând ne direcționăm spre clienți care au o motivare și viziune antreprenorială, dar nu pot să satisfacă cerințele băncilor comerciale pentru a lua un împrumut.

Spre deosebire de băncile comerciale, care sunt preocupate numai de achitarea împrumuturilor acordate, Invest-Credit caută să contribuie la succesul afacerilor clienților săi și la dezvoltarea abilităților profesionale și de lider.

Noi credem că instruirile sunt parte integrantă a acestei dezvoltări, de aceea noi organizăm seminarii profesionale pe parcursul întregului an pe teme specializate, de la dezvoltarea abilităților de lider, agricultură, până la conducerea unei afaceri mici.

De asemenea, Invest-Credit caută activ să conecteze clienții săi, astfel ca ei să se ajute reciproc cu sfaturi şi relaţii de parteneriat. Aceste conexiuni sunt o resursă prețioasă pentru clienții noștri și măresc șansele lor de a avea succes în afaceri.

Invest-Credit crede că Moldova are resurse suficiente pentru o dezvoltare economică prin implicarea antreprenorilor. De aceea, suntem unica instituție financiară, care acordă împrumuturi persoanelor fără experiență în afaceri și istorie de creditare. Suntem convinși că afacerile mici au capacitatea de a transforma în bine viața familiei Dvs., a comunităţii și a întregii economii naționale.

OMF INVEST-CREDIT SRL © 2009 Chisinau, Moldova
tel. +373 22 92-77-72, 92-90-33; fax 57-34-67; e-mail office@investcredit.md